Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

August Johansson vann första tävlingen med Zlatan Ibrahimović Parfums

Det blev August Johansson som vann den första av tre tävlingar med Zlatan Ibrahimović Parfums. Vinsten, en presentask med parfym och deostick från doftserien ZLATAN samt ett signerat idolkort är på väg med posten.

Rätt svar på de fyra frågorna var:

  1. Zlatans tröjnummer i United är 9
  2. Parfymören som Zlatan samarbetat med heter Olivier Pescheux
  3. Företaget som grundade Zlatan Ibrahimović Parfums heter Amazing Brands
  4. Bokstäverna M och V på parfymens kork står för Maximilian och Vincent, Zlatans två söner

Ett stort grattis till August! Här svarar han på några snabba frågor.

Grattis, hur känns det att kunna lukta som Zlatan?
Det känns fantastiskt. Jag ska bära den vid festliga sammanhang. Alla Manchester Uniteds matcher är högtidliga för mig och således också festliga, därför kommer jag att bära den under varje match. Jag hoppas att den för med sig lycka och fler ZlatTricks.

Du vann också ett signerat idolkort, vad kommer du att göra med det?
Det signerade idolkortet kommer jag alltid att bevara och hålla synligt i mitt hem. Låt det bli ett minnesmärke för Zlatans tid i vår klubb. Jag tror att när vi blickar tillbaka på denna tid om några år kommer vi minnas Zlatan som en av de viktigare faktorerna för att en övergång till en ny storhetstid för United blev möjlig.

Hur slutar United i PL?
Efter att ha genomlidit åren med Van Gaal har jag tyvärr blivit van vid att formstarka perioder följs av ofattbara nederlag. Detta tog livet av min optimism ett tag och initialt såg detta mönster ut att upprepas även med Mourinho. Nu ser det dock väldigt bra ut och jag slutar aldrig att hoppas på den här klubben. Jag tycker mig redan kunna höra hur Stretford End sjunger ”We’ll never die” efter att en plats till Champions League är säkrad. Nästa år bär vi hem den 21:a ligatiteln!

Muss tar också tillfället i akt att tacka Amazing Brands för en väl genomförd tävling!