Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Tävla med Muss och Zlatan Ibrahimović Parfums – vinn en signerad ask av herrdoften SUPRÊME Pour Homme

Foto: Oliver Knauer

I ett samarbete mellan Muss och Amazing Brands erbjuder vi våra medlemmar att vara med och tävla om två signerade askar av herrdoften SUPRÊME Pour Homme från Zlatan Ibrahimović Parfums. Två vinnare får varsin Zlatan-signerad parfymask.

SUPRÊME Pour Homme uttrycker Zlatans personlighet – avslappnad elegans, med ett modernt uttryck. Alltid maximal prestation, energi och kraftfull instinkt.

Doften av SUPRÊME Pour Homme är en kombination av frisk citrus och sofistikerade maskulina trätoner. Det första som når dig är uppfriskande pärlande citrustoner av mandarin, citron och grapefrukt som följs av en rusch av kryddig ingefära, som väcker dina sinnen. Den rika tonen av mörka enbär utvecklas tillsammans med uppiggande lavendel och aromatisk rosmarin. Maskulina basnoter av rökelse och cederträ dröjer sig kvar på din hud. Alla råvaror i SUPRÊME Pour Homme är av absolut högsta kvalitet.

Hitta en återförsäljare »

Foto: Oliver Knauer

Tävling

För att tävla behöver du kunna svaret på följande frågor:

  1. Vilket lag stod för motståndet när Zlatan gjorde sitt första mål i Premier League någonsin?
  2. Varifrån kommer ”känslan och inspirationen” till doftserien SUPRÊME (du hittar svaret längre ner i den här artikeln)

Hur deltar jag i tävlingen?

Skicka e-post med fullständigt namn, medlemsnummer och svar på ovanstående frågor till marknad@muss.se.

Tävlingsinformation och regler

Tävlingen är öppen till och med 21/3. Vinnarna meddelas per e-post och på Muss.se veckan efter tävlingens slutdatum. Varje enskild medlem får delta med ett tävlingsbidrag. Vinnaren lottas fram bland de medlemmar som har svarat rätt på båda frågorna och svarat inom tävlingsperioden.

Vinnaren måste ha svensk postadress. Priset kan inte bytas mot pengar. Resultatet i tävlingen kan inte överklagas. Styrelseledamöter i Muss styrelse får inte delta i tävlingen.

* inom kort kommer vi även att tävla ut två damparfymer i dofteserien SUPRÊME. Håll utkik på Muss.se

Om doftserien SUPRÊME

Doftserien SUPRÊME är Zlatan andra lanseringen under varumärket Zlatan Ibrahimović Parfums. Känslan och inspirationen till den andra doftserien kommer från ett av Zlatans egna semesterminnen. SUPRÊME är känslan av sommar och ledighet. För Zlatan är SUPRÊME semester, barfota i sanden, hår som fladdrar i vinden, ledighet med familjen, vänner. SUPRÊME är det samma som avkoppling, frihet och kravlöshet.

SUPRÊME finns både för honom och henne.

* inom kort kommer vi även att tävla ut två damparfymer i dofteserien SUPRÊME. Håll utkik på Muss.se