Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United står för visumkostnaden; Rashford aktuell för U21-landslaget; Jones spelklar igen

I Unitedvärlden tämligen stor nyhetstorka i dessa dagar. Uppståndelsen efter segern i ligacupen har lagt sig och ligamatchen mot Bournemouth på lördag är fortfarande en bit bort.

United står för visumkostnaden

Manchester United åker till Ryssland för match mot Rostov i nästa vecka. Inte många Unitedsupportrar kommer att vara på plats då. De som är det kan emellertid skicka visumräkningen till United och få den ersatt (upp till maximalt 118,20 pund per person).

En fin gest av United!

Ännu en ny sponsor

För att täcka utgiften för visum passade United på att ta in ännu en ny sponsor, då Aladdin Group har presenterats som ny sponsor.

Rashford aktuell för U21-landslaget

Enligt Mark Ogden på ESPN så överväger Gareth Southgate att låta Marcus Rashford spela med det engelska U21-landslaget under det stundande landslagsuppehållet. Englands U21-landslag ska spela EM i sommar och då vill de använda bästa möjliga lag.

Rashford skulle då vara garanterat spel i U21-landslagets träningsmatcher mot Tyskland och Danmark, medan han mest troligt hade fått sparsamt med speltid i a-landslaget.

Skulle Rashford bli uttagen till U21-EM så lär det resultera i visst missnöje hos Manchester United. Men såvitt jag förstår det hela har United ingen chans att stoppa honom.

Jones spelklar igen

Ja, [det är positiva nyheter]. Jag har tränat de senaste dagarna och ser fram emot att komma tillbaka,säger Phil Jones till MUTV.

Jones säger att han började träna ett par dagar före ligacupfinalen men att den matchen kom för tidigt. ”Jag förväntade mig inte att vara involverad. Det var verkligen tufft och en liten besvikelse men de här sakerna händer.

Manchester United Foundation tio år

Vi avslutar med att meddela att Manchester United Foundation i mars firar tio år.