Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 9

Sam Johnstone fortsätter att spela bra i en annars ganska slätstruken vecka för de utlånade.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade 82 minuter i hemmamötet med Manchester city. Januzaj stod för några fina aktioner men sällan något som resulterade i farliga målchanser och gjorde till slut en rätt så slätstruken insats när city vann ganska komfortabelt med 2-0.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Inledde mötet i den tyska cupen med Arminia Bielefeld på bänken men kom in som vänsterback efter en timmes spel vid ledning 1-0. Frankfurt vann också matchen med 1-0 och Varela hann dra på sig ett gult kort innan domaren blåste av matchen. Var sedan inte med bär Frankfurt förlorade hemma mot Freiburg med 2-1. En missräkning i jakten på Europaplatserna.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Trots att Lambert bytte vänsterback var inte CBJ aktuell för något spel, inte ens med på bänken den här gången heller när Wolves förlorade borta mot topplaget Reading med 2-1. CBJ spelar istället med Uniteds reservlag idag (måndag).

Andreas Pereira, Granada – Spelade 63 minuter innan han blev utbytt när Granada tog ännu en viktig seger efter 2-1 mot Alaves. Granada är nu bara två poäng från säker mark. Pereira spelade sedan 72 minuter innan han, vid ställningen 0-0 blev utbytt borta mot Leganes. Granada förlorade till slut matchen med 1-0.

Sam Johnstone, Aston Villa – Höll nollan för andra matchen i följd när Aston Villa besegrade Bristol City med 2-0. Johnstone stod återigen för en bra insats och var väldigt stabil och klarade samtidigt av att vara alert nog att rädda de få lägen som Bristol City stod för. Stod sedan för sin tredje raka nolla när Villa besegrade Rotherham på bortaplan med 2-0.