Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Reseberättelse: Inga bomber denna gången

Det var 41 mussare som gjorde Muss 87:e resa till Manchester för att se på match och det utan några bombhot denna gången.

Vi var totalt 75 245 personer som hade väntat oss att det skulle bli en ganska lätt seger mot ett av seriens på pappret sämre lag, men ack vad vi bedrog oss. Men när vår svenske stjärna Zlatan hade en av sina sämsta dagar på jobbet i den röda tröjan, och av The Sun berikades med en 5:a i betyg, ja då kunde vi inte vinna. Och om vi sedan gör deras målvakt till planens bäste och han berikas med en 9:a i betyg av The Sun, ja då sätter vi oss bara i topp som laget som har kryssat mest i ligan. Vi hade en intern tipstävling där ingen hade rätt resultat eller målskytt för United, men efter många överläggningar kom vi fram till att Jonathan Thor tog hem alla satsade pund.

Nu är vi mussare ett glatt släkte som ser ljuspunkter i att umgås på flera sätt som att äta och dricka gott och fylla övrig tid med goda skratt och tillrop.

Vi började fredagen med lunch på Soup Kitchen. Fortsatte med middag på den kantonesiska restaurangen Little Yang Sing. Kvällen avslutades sedan med besök på pubarna Grey Horse Inn (en av Manchesters minsta) och Marble Archs 57 Thomas Street.

Efter matchen på lördag åt vi middag på den engelska restaurangen Albert Square Chop House och efter besökte vi puben Beermoth.

Söndagen startade med att 23 personer åkte till Old Trafford för guidad tour och museibesök. Några begav sig till puben Burton Arms för att se matchen mellan Tottenham och Everton på tv. Kvällen avslutades på den brasilianska restaurangen Bem Brasil.

Det var roligt att vi hade många nya resande denna gång! Ja naturligtvis kul även med återkommande resenärer! Ni gjorde denna resa till ett minne för många av oss. Ett stort tack till alla och hoppas vi snart ses igen i Manchester.