Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inga anfallare på tåget till London

Embed from Getty Images

När Manchester Uniteds spelartrupp samlades för avfärd med tåg mot London och morgondagens FA-cupkvartsfinal uteblev anfallarna. Varken Wayne Rooney, Anthony Martial eller Marcus Rashford fångades på bild på Stockport Station.

Med Zlatan Ibrahimovic avstängd var frågan hur José Mourinho skulle formera anfallet i FA-cupkvartsfinalen mot Chelsea på måndagskvällen. Frågetecknen blev sannerligen inte färre när Manchester Uniteds spelartrupp samlades för avfärd söderut på söndagskvällen. Wayne Rooney, Anthony Martial och Marcus Rashford uteblev alla tre från samlingen på Stockport Station.

Simon Stone på BBC menar att Martial och Rooney är skadade medan Rashford är sjuk. Hur pass allvarlig Rooneys skada i så fall är är oklart, men han ska ha avbrutit den förberedande träningen. Manchester Evening News konstaterar att spelarna tenderat att dyka upp själva till lagsamlingarna, vilket enligt tidningen betyder att anfallstrion fortsatt kan vara med i matchtruppen. Att alla tre skulle dyka upp på egen hand i London får dock ses som osannolikt, varför det nog finns skäl till oro inför morgondagen. Noterbart är att Luke Shaw, som inte åkte med till Ryssland, är med.

Truppen som reste:

Målvakter: De Gea, Romero, Henderson

Backar: Valencia, Darmian, Fosu-Mensah, Jones, Bailly, Blind, Smalling, Rojo, Shaw

Mittfältare: Carrick, Fellaini, Herrera, Pogba, Lingard, Young, Mkhitaryan, Mata.