Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 11

Endast tre spelare i aktion under veckan men det är tre bra prestationer vi fått se av våra utlånade spelare.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade 90 minuter när Sunderland bara fick 00 hemma mot Burnley. Laget är i stort poängbehov och hade behövt ta en seger. Januzaj var lagets bästa offensiva spelare och hade en bra målchans men Heaton klarade, som så många gånger förr.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves förlorade borta mot Brentford med 1-0. Ingen överraskning då CBJ spelade 90 minuter med Uniteds reserver dagen innan.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada förlorade med 3-1 mot Sporting Gijon. En tung förlust för laget men vi får glädja oss åt att Pereira spelade 90 minuter och stod för framspelningen till lagets enda mål:

https://twitter.com/BeingRedDevil/status/843639483333402625

Sam Johnstone, Aston Villa – Höll nollan när Aston Villa besegrade Wigan med 2-0. Men det var inte helt problemfritt, Wigan var bra och skapade flera bra målchanser men Sam Johnstone var omutlig och räddade allt. Ännu en bra insats av Johnstone som verkligen kommit igång.