Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Shaw: Jag älskar klubben och kommer att göra allt för att vara kvar

Vi är mellan två Manchester United-matcher och i nyhetssvängen är det tämligen stilla. Fortfarande fokuseras det framför allt på Luke Shaw. Efter ett par presskonferenser där José Mourinho har kritiserat vänsterbacken är det nu Shaws tur att svara.

Jag älskar det här i United. Fansen är otroliga och har varit otroliga de senaste dagarna med det som har skett,” säger Shaw.

Men jag håller mitt huvud högt och jag kommer att kämpa till slutet. Jag kommer inte att ge upp. Jag älskar den här klubben och jag kommer att göra allt för att vara kvar här.

Ibland tenderar jag att hålla det tyst. Men givetvis med det som har hänt är svårt för mig att ta för djupt inne är det inte mig som en person. Som José sa vill han se mig kämpa och jag kommer att kämpa till den sista sekunden för jag vill vara här för klubben. Jag vill spela för managern och jag vill hjälpa laget att nå toppen.

Vänsterbacken passar på att hylla Uniteds supportrar och säger att han har saknat att spela matcher.

Jag går genom en fas där allting liksom går emot mig. Men jag vill ha det här så mycket, jag vill bevisa att alla har fel.

Återstår att se hur det här slutar. Även om Shaw säger att han vill stanna och även om Mourinho säger att han vill behålla Shaw så är det svårt att se en framtid för Shaw i United.

Shaw förefaller ha suttit ner med de journalister som bevakar United och citaten återfinns i de flesta engelska tidningarna.

Metrolink 25 år