Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 17

Två degraderingar och ett avancemang till en cupfinal får ni läsa om i veckans lånekoll.

Adnan Januzaj, Sunderland – Inledde på bänken men med kvarten kvar fick han komma in i bortamötet med Middlesbrough. Sunderland låg då under med 1-0 vilket också blev slutresultatet. Januzaj satt sedan kvar på bänken matchen igenom när Sunderland blev degraderade efter 0-1 mot Bournemouth. Joshua King avgjorde med ett sent mål.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves förlorade borta mot Derby.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Inledde cupmötet mot Mönchengladbach på bänken men med 20 minuter kvar kom Varela in istället för skadade Wolf. Tio minuter senare drog Varela på sig en varning och matchen, som gick till straffar efter 1-1 vid full tid, vanns av Frankfurt som avancerade till final mot Dortmund. I straffläggningen fick Varela chansen att ta en straff, men han missade. Svensken Hrgota avgjorde mot sin gamla klubb med den sista straffen och Varela får spela cupfinal senare i maj.

Andreas Pereira, Granada – Var inte med i truppen på grund av en avstängning när Granada förlorade hemma mot Malaga med 2-0. Startade sedan som offensiv mittfältare bakom strikern när Granada återigen föll, den här gången mot Real Sociedad med 2-1 och förlusten innebär även att Granada åker ur La Liga. Pereira spelade hela matchen.

Sam Johnstone, Aston Villa – Fick släppa in en boll när Villa förlorade borta mot Blackburn med 1-0. För Villa var matchen betydelselös men Blackburns vinst var viktig i kampen i bottenstriden. Trots förlusten stod Johnstone för en bra insats och var en av lagets absolut bästa spelare.