Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Borås på söndag

Den nya lokalavdelningen i Borås kallar nu till träff på söndag, när United möter Arsenal på Emirates. Häng på och sjung in tre poäng!

Match: Arsenal-Manchester United

Plats: Olearys Borås

Matchstart: 17.00

Samling från: 16.00

Övrig aktivitet: Matchresultat-tippning

Anmälan till: mussboras@outlook.com


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.