Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Manchester United till Oslo i juli!

Manchester United till Norge!

Söndagen den 30 juli kl 19.00 kan du markera i kalendern.

Manchester United kommer till Norge och Ullevål Stadion i Oslo för en träningsmatch mot Vålerengen. Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSCS) är självklart jättenöjda att med det arrangeras en träningslandskamp i Skandinavien och Norge innan den nya säsongen sparkas igång 14 dagar senare.

Supporterfest

Supporterklubben planerar självklart olika arrangemang hela helgen 28-30 juli i Oslo och har redan startat med de första förberedelserna.
I samband med detta har den skandinaviska supporterklubben lagt upp en egen sida där all information om matchen, när det gäller biljetter, möjligheter för övernattning på samarbetspartnern Thon Hotels och våra egna arrangemang kommer bli löpande uppdaterade på sidan.
Gå in på United.no för all information om matchen mellan Vålerengen och Manchester United. Biljetter kan köpas här.

Från Manchester United Swedish Supporters håll är vi nöjda med att klubben väljer att lägga ytterligare en träningsmatch i Skandinavien, vilket ger en möjlighet för många svenska supportrar att se sitt favoritlag nära hemmet. Att man lägger ytterligare en träningsmatch i Skandinavien visar vilket enormt supporterstöd United har här och visar även hur mycket klubben uppskattar fansen.

Varje säsong åker över 10 000 personer med den officiella skandinaviska supporterklubben till Manchester. MUSCS är den största supporterklubben till Manchester United utanför de brittiska öarna, med mer än betalande 42 000 medlemmar. Förutom att gå på match anordnar man även andra aktiviteter på plats i Manchester. Supporterklubben grundades 1981 och har med det en otrolig kunskap om Manchester.

Res med oss till Manchester!