Cia Weiberth och David Simonsson vinner signerad Zlatan-parfym

Foto: Oliver Knauer

Det blev Cia Weiberth och David Simonsson som vann de två signerade damparfymerna i den sista tävlingen av tre i samarbete med Zlatan Ibrahimović Parfums. Vinsten är på väg till de lyckliga vinnarna med posten.

Rätt svar på de två frågorna var:

  1. Juventus, AC Milan och Inter Milan (Italienska klubbar som Zlatan har spelat för)
  2. Pärlande citrus, grön mandarin och rosépeppar (De tre första noterna som framträder i parfymen de tvälade de om)

Ett stort grattis till Cia och David! Här svarar de på några snabba frågor.

Grattis, hur känns det att kunna lukta som Zlatan?

Cia: Jag har faktiskt aldrig varit ett särskilt stort fan av Zlatan, men kärleken till United lyckades överstiga även det hindret. Jag måste dock erkänna att han gjort det förvånansvärt bra trots sin ålder så jag får väl hoppas att parfymen kan hjälpa mig att åldras lika väl som han.

Cia Weiberth

David: Nu blir det ju frun som får lukta som Zlatan. Det kommer säkert att bli succé precis som för Zlatan i united.

Fyra matcher kvar i PL och snart börjar semifinalerna i EL. Kommer vi att vara nöjda med Uniteds säsong när den är slut?

Cia: Målet med denna säsong måste ändå vara att ta oss tillbaka till Champions League och klarar vi det tycker jag ändå att vi borde vara nöjda (även om vi inte kommer vara riktigt nöjda för att vi inte vunnit någon stor titel). Med en ny tränare och många nya spelare i nyckelroller vinner vi ändå Ligacupen (och Community Shield), är med 4 omgångar kvar med och slåss om tredjeplatsen i ligan samt ska spela semifinal i Europa League. Det är faktiskt inte alls illa pinkat. Om man lägger till alla skador vi har haft samt att vi har spelat extremt många matcher tycker jag att vi har gjort en godkänd säsong. Nu hoppas jag bara att de som bestämmer har lite is i magen och låter Mourinho få sitta kvar åtminstone kontraktet ut för vi är INTE en klubb som byter tränare var och varannan säsong bara för att vi inte vann allt. Ett litet uns långsiktighet vore skönt att se.

David Simonsson

David: Svår fråga! Just nu är ju truppen väldigt tunn beroende på skador.  I dagsläget så hoppas jag på Champions League plats via Europa League-seger. Då är jag ändå ”nöjd” med säsongen. Däremot grymt taggad på nästa säsong redan nu.

Muss tar också tillfället i akt att tacka Amazing Brands för en väl genomförd tävling!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS