Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 18

Adnan Januzaj, Sunderland – Var inte med i truppen när Sunderland tog en 2-0 seger borta mot Hull.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var förstås inte med i truppen nu heller, nolr Wolves avslutade snyggt med en 1-0 seger över Preston. Äntligen får Borthwick-Jackson komma tillbaka till United och förhoppningsvis kunna slå sig in i laget så småningom. Detta var dock en bortkastad säsong fotbollsmässigt, men jag är säker på att CBJ lärde sig en del av det.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Fick chansen från start i ligamötet hemma mot Wolfsburg. Varela spelade till höger i en trebackslinje när laget förlorade med 2-0. Varela spelade hela matchen vilket var glädjande.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 81 minuter innan han blev utbytt när Granada var helt chanslösa mot Real Madrids b-lag. 4-0 ledde bortalaget med redan efter 35 minuter. Tur för Adams och Granada så slog Real av på takten och det blev inga fler mål.

Sam Johnstone, Aston Villa – Stod hela matchen när ligan avslutades. Johnstone stod för en riktigt bra match och trots en man mindre sista halvtimmen lyckades Villa knipa en poäng. Först blev Baker målchansutvisad och Brighton tog ledningen på den efterföljande straffen, sedan kvittera Grealish för Villa med bara minuten kvar och fastställde slutresultatet till 1-1. Johnstone stod för flera kvalificerade räddningar.