Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 19

Säsongen går mot sitt slut men än har vi spelare i aktion, och spelare som presterar.

Adnan Januzaj, Sunderland – Var inte med i truppen när Sunderland förlorade hemma mot Swansea med 2-0. En enormt viktig seger för Swansea som ser ut att klara kontraktet.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Inledde bortamötet med Mainz på bänken men med kvarten kvar och ställningen 2-2 byttes Varela in. Tyvärr för Varela och Frankfurt så gjorde Mainz 3-2 sekunderna efter bytet, och kunde sedan göra 4-2 på straff på stopptid. För Frankfurt var matchen ganska betydelselös, då med tanke på att cupfinalen också kommer nu i maj. För Mainz och sin sida var det en viktig seger i jakten på nytt kontrakt. Övrigt att notera var att svenske Branimir Hrgota gjorde ett av målen för Frankfurt.

Andreas Pereira, Granada – Stod för en assist när Granada förlorade med 2-1 borta mot Osasuna. Assisten kom på en frispark som nickades i mål. Pereira spelade 81 minuter innan han blev utbytt, Granada låg då redan under med 2-1.