Lånekollen – vecka 20

Alla tre fick speltid denna vecka, och vi fick även se en målskytt.

Adnan Januzaj, Sunderland – Startade i Sunderlands ligaavslutning borta mot Chelsea. Januzaj fick vara med och fira ett mål när Manquillo satte 1-0 tidigt för Sunderland, men Chelsea vände och vann med 5-1. Vid ställningen 2-1, efter ungefär en timmes spel, blev Januzaj utbytt.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Spelade 72 minuter som innermittfältare innan han blev utbytt i 2-2 mötet med RB Leipzig. 2-2 får ses som ett bra resultat mot laget som slutar tvåa i Bundesliga.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 61 minuter när Granada förlorade hemma mot Espanyol med 2-1. Bortalaget gjorde två snabba mål inom loppet av några minuter och ledde med 2-0 efter åtta minuters spel. Pererira reducerade sedan för Granada efter 22 minuter men det räckte inte, Granada förlorade igen. Pereira blev sedan utbytt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS