Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 20

Alla tre fick speltid denna vecka, och vi fick även se en målskytt.

Adnan Januzaj, Sunderland – Startade i Sunderlands ligaavslutning borta mot Chelsea. Januzaj fick vara med och fira ett mål när Manquillo satte 1-0 tidigt för Sunderland, men Chelsea vände och vann med 5-1. Vid ställningen 2-1, efter ungefär en timmes spel, blev Januzaj utbytt.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Spelade 72 minuter som innermittfältare innan han blev utbytt i 2-2 mötet med RB Leipzig. 2-2 får ses som ett bra resultat mot laget som slutar tvåa i Bundesliga.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 61 minuter när Granada förlorade hemma mot Espanyol med 2-1. Bortalaget gjorde två snabba mål inom loppet av några minuter och ledde med 2-0 efter åtta minuters spel. Pererira reducerade sedan för Granada efter 22 minuter men det räckte inte, Granada förlorade igen. Pereira blev sedan utbytt.