Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Tack för i år – den 14 juni kör vi igen

Hej! alla svenska Manchester United-supportrar.

Å Muss vägnar och å mina vägnar vill jag passa på att säga ett stort tack för den säsongen som har varit. Det här har utan tvekan varit den bästa säsongen hittills för Muss! Det är skitskoj att ni vill vara med och förhoppningsvis blir vi ännu fler i framtiden.

Vi har fler resenärer än någonsin på våra resor. Och säsongen slutade med det största evenemanget vi någonsin har fixat. Då tänker jag förstås på den fantastiska supporterträffen i samband med Europa League-finalen i onsdags. Något som förstås blev ännu lite bättre då United gick och vann!

Om du känner att du vill hjälpa till så finns det massor du kan göra! Det kan vara något så enkelt som att bara gilla och hjälpa till att sprida alla våra inlägg på Facebook, Instagram och Twitter. Eller något mycket större…

Styrelsen är tillsatt för nu – information om det ska komma upp på hemsidan (vi har haft mycket den senaste tiden…) – men fram till nästa årsmöte är valberedningen tillgänglig på valberedning@muss.se, så om du vill vara med i styrelsen kan du börja fundera på det redan nu. Annars finns det garanterat öppningar i arbetsgrupper, stora som små. Allra helst om du kan något som vi inte kan idag.

Den 14 juni smäller det

Då domaren satte pipan i sin mun och blåste av Europa League-finalen innebar det inte bara att Manchester United vann Europa League. Det innebar också att Manchester Uniteds säsong tog slut. Just nu har vi bara nästa Unitedresa att se fram emot, men vi vet inte när den blir.

Misströsta inte. Redan onsdagen den 14 juni, klockan 10.00 släpps spelschemat för Premier League säsongen 2017/18. Samma dag kommer supporterklubben också börja sälja resor inför nästa säsong.

Om du inte redan är medlem så passa på att bli det nu. Så att du har allt på plats när det ska bokas resa!

Men vi är inte klara än…

Manchester Uniteds säsong må vara över. Men på Muss.se fortsätter vi förstås. Närmast har vi Michael Carricks testimonial att se fram emot den 4 juni. Innan dess och efter dess ska vi också leverera en rejäl säsongsrapport. Förhoppningsvis hinner vi stöka av så mycket som möjligt före den 14 juni men något brukar alltid dröja lite.

Så tack för den här säsongen! Vi älskar er!