Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba månadens spelare och Mkhitaryan roffade som vanligt åt sig månadens mål

Medan Old Trafford laddar för Michael Carricks testimonial så laddar Manchester Uniteds spelare för att avsluta säsongen med landslagsspel. Samtidigt undanstädning av formalia då United har utsett månadens spelare och månadens mål.

På en annan del av internet fortgår silly season, där tidningarna desperat försöker återhämta sig efter den nedlagda Antoine Griezmann-affären.

Pogba månadens spelare

Maj var en månad där United struntade i ligan och la allt fokus på Europa League. Således ingen stor överraskning att Paul Pogba tog hem priset för månadens bästa Unitedspelare i maj, trots att han bara gjorde en halvlek i Premier League. Pogba stod för imponerande insatser i båda semifinalerna mot Celta Vigo och gjorde sedan det matchvinnande målet i finalen mot Ajax.

Pogba spelade igår kväll första halvlek då Frankrike lekande lätt vann med 5-0 mot Paraguay i en träningslandskamp. Frankrike är i aktion igen på fredag, då de möter Sverige på bortaplan i VM-kvalet. Innan det blir semester ska Frankrike också möta England i en fullständigt meningslös landskamp.

Anthony Martial är för närvarande inte aktuell för landslaget.

Månadens mål till Mkhitaryan, igen

För femte gången på sex månader har Henrikh Mkhitaryan roffat åt sig priset för månadens bästa Manchester United-mål. I maj var det Mkhitaryans mål mot Ajax som utsågs till det bästa.

90 minuter för Poole när Wales vann

Wales vann med 1-0 mot Bahrain i Toulon efter ett sent segermål. Manchester Uniteds Regan Poole spelade hela matchen.

För Wales väntar nu gruppfinal mot Elfenbenskusten på måndag.

Demetri Mitchell är med i det engelska laget, som redan har vunnit sin grupp. Mitchell spelade hela matchen som vänster vingback när Angola besegrades med 1-0 i måndags. I 7-1-segern mot Kuba blev Mitchell kvar på bänken. England avslutar gruppspelet med match mot Japan imorgon.

En fullständig landslagsöversikt kommer på måndag.

Snabbt svar om Zlatan

Enligt Rob Dawson på ESPN förväntas ett snabbt beslut gällande Zlatan Ibrahimovics framtid. Under nästa vecka publicerar Premier League listan på behållna och friställda spelare för alla klubbar. Då menar Dawson att det kommer att indikeras om United har släppt Zlatan, erbjudit honom ett kontrakt eller redan har skrivit kontrakt med anfallaren.

Vi får väl se hur det blir med den saken.

Independent: Real villiga att förhandla om Bale

Då Antoine Griezmann för närvarande förefaller vara bunden till Atlético Madrid över nästa säsong måste tidningarna hitta nya historier. En spelare som har slumpats fram är Real Madrids Gareth Bale.

Enligt Independent ska Real Madrid vara villiga att förhandla med United om den walesiska yttern. United har länge haft Bale på önskelistan. När Bale gick till Real från Tottenham 2013 sägs det att United var villiga att erbjuda Tottenham mer pengar än Real. Bale uppges samtidigt se United som ett av få alternativ om han lämnar Real.

Det hela känns i detta skede väldigt spekulativt.