Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moratas läkarundersökning planeras den här veckan; Griezmann skrev nytt kontrakt; Ronaldo åtalas

I snigelfart fortsätter Álvaro Moratas vandring mot Manchester United. Samtidigt Har Antoine Griezmann signerat ett nytt kontrakt hos Atlético Madrid.

Stannar vi i Madrid noteras att Cristiano Ronaldo har åtalats för skattebrott.

Independent: Morata på läkarundersökning den här veckan

Manchester Uniteds samtal med Real Madrid gällande Álvaro Morata går bra, det rapporterar Independents Miguel Delaney. Delaney var en av få engelska journalister som anade att något var på gång gällande Victor Nilsson Lindelöf, kanske har han koll även i detta fall.

Enligt artikeln hoppas United att Morata ska kunna anlända i Manchester för den obligatoriska läkarundersökningen den här veckan. Real vill ha 78 miljoner pund för anfallaren men United räknar med att 70 miljoner ska räcka. Den spanska klubben behöver pengar i skattkistan för att kunna gå vidare med försöken att värva Kylian Mbappé från Monaco.

Vidare påstås att United kommer att lägga krutet på att försöka värva Torinos Andrea Belotti när ett avtal med Morata är på plats. Det ska alltså vara tal om både Morata och Belotti, inte endera spelaren.

Samtidigt ska Moratas agent Juanma Lopez ha bekräftat att samtal mellan United och Real pågår (Marca). Beslutet ska nu ligga hos Real Madrid.

Griezmann tecknade nytt kontrakt

Atlético Madrid har idag meddelat att Antoine Griezmann har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Därmed kan vi en gång för alla slå fast att Griezmann spelar för Atlético den kommande säsongen.

Hur det blir i framtiden är en annan fråga. Om jag tolkar Marca rätt så ligger Griezmanns utköpsklausul kvar på 100 miljoner euro.

Ronaldo åtalas för skattebrott

I Spanien meddelas idag att Cristiano Ronaldo kommer att åtalas för skattebrott, rapporterar Telegraph. Ronaldo påstås ha lurat den spanska staten på 14,7 miljoner euro under åren 2011 till 2014.

Risken för fängelse får anses vara försvinnande liten, detta då korta fängelsestraff för icke våldsbrott i Spanien kan omvandlas till böter.

Sena lördagsmatcher i framtiden?

Enligt Times finns det planer på att i framtiden spela Premier League-matcher klockan 20.45 på lördagar. Detta skulle i så fall vara aktuell när nästa teveavtal träder i kraft inför säsongen 2019/20.

Schneiderlin har gift sig

Den förre Manchester United-spelaren Morgan Schneiderlin har gift sig.

Romero på bänken i argentinsk utklassningsseger

Argentina vann idag med 6-0 borta mot Singapore i en träningslandskamp. Ordinarie målvakten Sergio Romero fick se matchen från bänken.