Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Tio nya akademispelare

United presenterar tio nya spelare till klubbens U18-lag, däribland två nya målvakter. Ännu fler nya spelare rapporteras vara på ingående.

United slår på inför den nya säsongen och presenterar inte mindre än tio nya spelare, och fler väntas komma in. Det handlar om den före detta Chelseaförsvararen Di’Shon Bernard, nordirländske mittfältaren Ethan Galbraith samt engelsmännen James Garner (mittfältare), Jacob Carney (målvakt), Ethan Laird (försvarare), Dion McGhee (mittfältare) och James Thompson (målvakt). Två Manchesterkillar finns förstås också med, det handlar om forwarden D’Mani Bughail-Mellor och försvararen Brandon Williams. Även den walesiske U-17 landslagsmannen Dylan Levitt (mittfältare) ansluter.

Som tidigare nämnt kommer det att presenteras fler nya spelare, men där har klubben inte gått ut med någon information.

Vi kan också passa på att nämna att försvararen Tom Sang blivit uppflyttad till reserverna och har således inte lämnat klubben vilket vi tidigare rapporterat om. Ytterbacken från Liverpool har dock haft stora skadeproblem sedan han kom till klubben men får förhoppningsvis en god chans att slå sig in i laget vid en skadefri försäsong.


Läs mer: här.