Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Så ser du Vålerenga och Sampdoria

Manchester United har lämnat USA och nu är det Europa som gäller under den avslutande delen av försäsongen. Närmast väntar match mot Vålerenga i Oslo och på onsdag ska United spela mot Sampdoria i Dublin, två matcher som spelas på rimlig tid för oss i Sverige.

Men är det möjligt att se matcherna? Ja. Råkar du befinna dig i Oslo eller Dublin så går det att köpa biljetter via Ticketmaster för matchen mot Vålerenga och den mot Sampdoria.

UPPDATERING: Matchen mot Sampdoria har lagts till i tablån för Viasat Sport Premium och Viaplay.

I skrivande stund förefaller det inte vara någon svensk kanal som sänder matchen, men det händer att sånt ändras med kort varsel. Oavsett visas den på MUTV. Ett alternativ är att köpa abonnemang genom Viasat. Däremot verkar det inte som att någon av matcherna kommer att sändas på Viaplay (igen: det kan ändras med kort varsel).

Ett kanske rimligare alternativ är att prenumerera på den den digitala tjänsten på Mutv.com eller appen som finns genom Google Play och Itunes.

När jag, för ett par veckor sen, skulle registrera mig på hemsidan så ville den inte ta mina pengar. Förhoppningsvis är det löst nu. Via appen gick det dock utmärkt och användaruppgifterna från appen funkar på hemsidan.

Skulle någon av matcherna dyka upp på någon svensk kanal kommer vi förstås att upplysa om det!

I andra nyheter

Annars är det nyhetstorka just nu. Manchester United har rest tillbaka till Europa. De flesta journalisterna som bevakar klubben är också på resande fot, så det kommer inte mycket därifrån heller.

Den förre Manchester United-spelaren Ashley Fletcher (inga a-lagsmatcher) har lämnat West Ham för Middlesbrough.

Vi noterar även att det är kaptenens födelsedag idag. Så vi riktar ett stort grattis till Michael Carrick.

Tack USA

På Twitter har Uniteds spelare varit noggranna med att tacka USA för försäsongen.