Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

I väntan på att säsongen 2017/2018 ska börja…

En solig lördag samlades en tapper skara av MUSS West i Slottsskogen, den gröna oasen mitt i centrala Göteborg och på schemat stod äventyrsgolf.

Det hela började med en skön stund på gräsmattan med svalkande dryck och gött tjöt. Det diskuterades nostalgiska minnen från den gångna säsongen, silly-season och förväntningar på 2017/2018.

Mats tog tillfället att visa upp Muss nya flagga, vilket var bejublat…den är ju bara så snygg! Självklart ska den hissas på Klubbhuset på matchdagar.

Precis innan första bollen skulle slås kom ett gäng som var ute på en svensexa. ”Offret” hade fått i uppgift att skapa en mänsklig pyramid…och självklart ställer MUSS West upp.

David B, Patrik, Pedram, Mats, Niclas och Snövit?

Efter en kort genomgång av reglerna där det bl.a. framgick att max antal slag är 7… och inte 23 som David Johansson påstod sig slagit på ett av hålen tidigare. På just det hålet; som helt klart är det svåraste lyckades Mats denna dag med omgångens enda SPIK!

David B, Niclas, David J, Patrik och Cornelia är laddade.

Mycket skratt, hårda diskussioner och tuffa psykningar pågick under hela rundan. Spelet gick i vågor och varvades med både riktigt fina slag och några riktiga bottennapp! ”Någon” fick dessutom plikta slag för ovårdat språk. I den starka solen var det viktigt med intag av vätska och på något märkligt sätt fixade David J fram en platta ”sportdryck” från ingenstans…bra jobbat.

Koncentrationen hos Niclas är på topp.

Efter nästan tre timmars spännande golf och 18 spelade hål kunde en vinnare koras. Segrare blev Mats på 63 slag, Anders tvåa på 65 slag tätt följt av en oskiljaktig trio med Patrik, David J och Niclas alla på 67 slag.

Efter golfen gick vi i samlad trupp till Klubbhuset, John Scott’s Linnégatan som bara ligger ett snedslag ifrån Slottsskogen för att fira segraren på en After-golf.

Efter en stunds härligt häng på Klubbhuset drog några vidare i den underbara sommarkvällen och kvällen avslutades hos Reza på Tre Små Rum.

Stort tack till ALLA som deltog önskar MUSS West.

Text: Mats Hörnlund

Kubbmästerskap med MUSS West den 13 augusti