Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Willock lånas ut till FC Utrecht

Uniteds mittfältstalang Matty Willock lånas ut till Eredivisie-klubben FC Utrecht. Lånet sträcker sig över hela säsongen.

Willock kom till United 2012 från Arsenal och etablerade sig snabbt som en nyckelspelare på det inre mittfältet i U18. Willock har sedan dess hunnit etablera sig i reservlaget där han varit ordinarie. 21-årige Willock, som satt på bänken i Premier League mot West Bromwich och Crystal Palace, var nära på att få debutera mot just Crystal Palace men det sista inhoppet gick till slut till Angel Gomes.

Det här blir första gången som Willock lånas ut, och något udda blir det fjolårets ligafyra från Eredivisie FC Utrecht som blir hans klubadress. Det känns i nuläget osannolikt att Willock kommer ha någon framtid på Old Trafford, men ett bra lån är en bra början.

Vi önskar givetvis Matty Willock lycka till!