Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matic: Jag är inte redo än, jag kommer att bli bättre; Jones stod över landslagsträning

Nemanja Matic har fått en fantastisk start på Unitedkarriären. Mittfältaren själv är dock inte imponerad och lovar bättring.

I andra nyheter tvingas vi meddela att Phil Jones, Marouane Fellaini och Romelu Lukaku stod över landslagsträningar.

Matic: Jag kommer att bli bättre

“Jag hade ingen försäsong, jag tränade ensam,” säger Nemanja Matic.

“Jag kan känna det i vissa delar av matchen. Min kropp är inte redo än och jag har vissa svårigheter, givetvis. Men jag försöker dölja det och spela enkelt. Jag kommer att bli bättre.”

Om Matic inte är imponerad av sig själv så är han desto mer positiv när han pratar om Marouane Fellaini.

“Han får inte det beröm han förtjänar, jag vet inte varför. Men jag gillar verkligen att spela med honom och jag är säker på att vi kommer att fortsätta så här.”

Matic kommer också med en uppdatering gällande Paul Pogbas skada: “Vi vet att han kommer att vara borta en tid. Han är väldigt viktig för oss, han är en fantastisk spelare. Men jag är säker på att han kommer att vara redo snart.”

Ingen Jones på träningen

Det engelska landslaget samlades idag inför VM-kvalet. Phil Jones stod emellertid över dagens landslagsträning. Någon ytterligare information om detta har vi ännu inte fått. Vi vet dock att Jones missade Uniteds match i onsdags på grund av skada. Jones missade någon träning även under förra landslagsuppehållet, men kunde spela trots det.

Förutom Jones är Jesse Lingard, Marcus Rashford och Chris Smalling med i den engelska truppen. Den trion deltog på dagens träning.

Uppdatering: Jones har återvänt till Manchester United. Huruvida det är någon risk att han missar matchen mot Liverpool den 14 oktober har vi ännu inte fått någon information om.

Fellaini och Lukaku saknades på Belgiens träning

Belgien hade också sin första landslagsträning idag. De båda Manchester United-spelarna Marouane Fellaini och Romelu Lukaku stod emellertid över träningen.

Fellaini har problem med en fot, vilket tvingade honom att avstå från spel i matchen mot CSKA Moskva. Han kunde sedan spela mot Crystal Palace men med smärta. Lukaku rapporterades ha problem inför matchen mot Palace men kom trots det till spel. Om deras medverkan i de kommande landskamperna påverkas återstår att se. Belgien är klara för VM och behöver inte ta några risker.

Förbundskapten Roberto Martínez lovar att alla uttagna spelare är skadefria.

Flygbolag i konkurs

Flygbolaget Monarch, som hade avgångar mellan Stockholm och Manchester, har gått i konkurs och alla bolagets flyg är inställda.

Civil Aviation Authority har mer information.

Lite Mourinho

Lite mer från José Mourinhos presskonferens efter segern mot Crystal Palace.

  • Mourinho säger att han inte har ägnat Liverpoolmatchen någon tanke. “Jag har inte haft en sekund att tänka på Liverpoolmatchen.”
  • “Det är för tidigt. Sju matcher. Det är för tidigt,” att prata om en titelstrid.
  • “Är de skadade tänker vi inte på dem. Det är en möjlighet för andra,” kommenterar Mourinho angående hur laget har presterat utan Paul Pogba.

Charlton hyllad

Sir Bobby Charlton hyllades idag med en egen plan på engelska fotbollsförbundets träningsanläggning St George’s Park.