Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

McTominay har signerat nytt kontrakt

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds mittfältstalang Scott McTominay har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet gäller över säsongen 2020/21, givetvis med en option på ytterligare ett år.

McTominay, som föddes i Lancaster i december 1996, har hittills gjort fyra matcher för United, varav två som inhoppare. Den här säsongen har det blivit två inhopp, ett längre mot Burton i ligacupen och så ett fåtal minuter mot Benfica i onsdags.

Scott McTominay:

Jag har växt upp i den här fantastiska klubben och den har alltid varit en del av mitt liv. Jag gick på klubbens utvecklingscenter i Preston från fem års ålder och har gått vidare och utvecklats därifrån.

Att få göra min debut förra säsongen var en dröm som blev sann och jag skulle vilja tacka managern för den tillit som han har visat mig. Jag blev verkligen jätteglad när managern flyttade upp mig till a-lagstruppen och jag ser fram emot att fortsätta min resa med det här fantastiska laget.

McTominay fick en plats i José Mourinhos a-lagstrupp då Andreas Pereira lämnade på lån inför säsongen.

José  Mourinho:

Jag är glad att Scott har skrivit på ett nytt kontrakt. Han är en av våra unga spelare som har gått från klarhet till klarhet. Han gjorde sin Premier League-debut förra säsongen och han gjorde sin Champions League-debut den här säsongen. Jag tvekade inte på att flytta upp Scott till a-lagstruppen förra månaden och vi har fullständig tro på honom.