Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Kieran O’Hara signerar nytt kontrakt

Uniteds unga målvakt Kieran O’Hara signerar nytt kontrakt med klubben. Hans nya avtal gäller till 2020.

Den irländske målvakten har varlt att signera ett nytt kontrakt med United som sträcker sig till 2020. O’Hara blir därmed den fjärde målvakten i United på kort tid att förlänga sitt kontrakt. 21-åringen är förvisso född och uppväxt i Manchester, men har valt att representera Irland på landslagsnivå. Målvakten har den här säsongen varut ordinarie i både Uniteds reservlag och i Irlands U21-lag.

O’Hara har tidigare varit utlånad till både Stockport och Morecambe. Debuten i Morecambe blev faktiskt en succé när han blev inbytt i en match och räddade en straff. Den här säsongen har O’Hara fortsatt sin utveckling och varit väldigt stabil i Uniteds reservlag. Han fick dessutom sitta på bänken i Uniteds sista match mot Crystal Palace förra säsongen, men har ännu inte debuterat i a-laget.