Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 51

I veckans lånekoll har vi återigen målvakter som imponerar men även Regan Poole som äntligen fick spela mittback och gjorde det bra. Mer om det och en massa annat!

Dean Henderson, Shrewsbury

Höll nollan när Shrewsbury tog en viktig seger när man besegrade starka Portsmouth med 2-0 på hemmaplan. Henderson var väldigt bra och en starkt bidragnde orsak även den här gången att laget höll nollan. De har endast släppt in 14 mål på 22 matcher. Henderson nämns också som en av kandidaterna till säsongens hittills bästa spelare i laget. Shewsbury är inte obekanta med att ha målvakter som sedermera blir landslagsmålvakter i laget…

Regan Poole, Northampton

Inledde mötet med Blackburn på bänken men efter 34 minuter fick Poole komma in som mittback då Aaron Pierre, som också gjorde Northamptons ledningsmål, utgick skadad. Blackburn kvitterade visserligen tidigt i den andra halvleken men Poole gjorde en bra match på sin kanske mest naturliga position, mittbacken. Förhoppningsvis, efter den här insatsen, får han chansen som mittback igen. Blackburn är trots allt ett av seriens absolut bästa lag så det var en bra poäng för Northampton.

Sam Johnstone, Aston Villa

Fick se sitt lag ta ledningen med 2-0 tidigt i toppmötet med Sheffield United. Gästerna både reducerade och kvitterade innan det hade spelats en halvtimme. Sedan var det slut på målkalaset och matchen slutade 2-2. Johnstone hade det svettigt och stod för en väldigt bra räddning, han kunde dock inte göra något på målen som kom efter svagt försvarsspel. Överlag var Johnstone stabil, och får betyget 6 av Birmingham Mail. Men det är givetvis svårt att få ett jättehögt betyg efter två insläppta mål.

Devonte Redmond, Scunthorpe

Satt på bänken matchen igenom när Scunthorpe besegrade Southend United hemma med 3-1.

Cameron Borthwick-Jackson, Leeds

Var inte med i truppen när Leeds vann hemma mot Norwich med 1-0.

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Fick nöja sig med en bänkplats då Martin Kelly, som gjorde det bra senast, fick fortsätta i backlinjen. Det betydde att Fosu-Mensah blev kvar på bänken hela matchen. Resultatet då? Det slutade 1-1 borta mot Swansea, något som laget nog är relativt nöjda med.

Matty Willock, FC Utrecht

Satt på bänken matchen igenom när Utrecht förlorade borta mot NAC Breda med 1-3. Utrecht fick dessutom mittfältaren Strieder utvisad, så en plats kan öppnas i laget till nästa match.

Andreas Pereira, Valencia

Spelade hela matchen som högerytter när Valencia förlorade hemma mot Villarreal med 0-1. Laget är inne i en rejäl svacka nu och har det tungt, dessutom fick man anfallaren Simone Zaza utvisad tidigt i matchen. Pereira får trots det bäst betyg av alla mittfältare i laget av WhoScored.

Res med oss till Manchester!