Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Borthwick-Jackson återkallad från lånet i Leeds

Uniteds unga försvarare Cameron Borthwick-Jackson återkallas från sitt lån i Leeds och återvänder till Manchester United.

Den 20-årige vänsterbacken blev inför säsongen utlånad till Leeds United i The Championship med hopp om att få värdefull erfarenhet men efter endast sex matcher återvänder han till Manchester United igen.

CBJ, som varit i United sedan han var sex år gammal, debuterade och imponerade under Louis van Gaal när han fick chansen som vänsterback i Manchester Uniteds a-lag. CBJ imponerade med moget spel och fantastiska inlägg från vänsterkanten. Sedan har det gått tyngre, under Mourinho blev han först utlånad till Wolverhampton men fick väldigt lite speltid där och sedan till Leeds där speltiden inte heller blev vad som förväntats. Därför kommer det inte som någon överraskning att United väljer att återkalla honom trots att lånet gällde hela säsongen.

Exakt varför speltiden uteblivit i två klubbar nu är svårt att peka på, men det sägs att hans attityd inte alltid varit den bästa. Ska han ha någon framtid på Old Trafford bör den attityden i så fall förändras.

Det återstår att se hur resten av säsongen ser ut för engelsmannen men när Reservlaget möter Tottenham den 29 januari är det troligt att Borthwick-Jackson återfinns i laget.