Muss-podden: #134 ”Manchester” (före och efter Stoke)

Hej! I detta avsnittet så spelar vi in direkt från Manchester, vi pratar bland annat med Karl Sundström som är frilans journalist baserad i Manchester, Mikael Krekula, Björn Appelgren och Mikael Österdahl.
I Muss-Vloggen efter matchen så är det Björn och Gustav Brinck-Larsen som pratar.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS