Reserverna: Arsenal – Manchester United 4-0

Samtidigt som a-laget besegrade Stoke hade Reservlaget en tung kväll i London när Arsenal vann med hela 4-0, dock efter två sena mål från hemmalaget.

Med James Wilson och Demetri Mitchell utlånade försvann helt plötsligt lagets två bästa spelare den här säsongen och att laget skulle få det tufft borta mot Arsenal var ingen överraskning. Vi fick dock se Angel Gomes från start i Reservlaget för första gången vilket var positivt.

Arsenal tog planenligt ledningen efter 19 minuter och det dröjde till halvlekens sista minut innan United hade ett skott på mål, från Joshua Bohui som dock räddades komfortabelt.

United inledde den andra halvleken bättre och hade faktiskt ett stolpskott från Indy Boonen som dock något turligt gick fram från första början. Boonen fick starta och det ska han definitivt göra då han är en spelare med potential framåt.

Istället kunde Arsenal utökade ledningen efter en timmes spel. United försökte komma tillbaka och skapade en fin dubbelnchans men det var inte Uniteds dag. Istället kunde Arsenal definitivt punktera matchen med två mål på slutet, ett i den 84:e minuten och ett i den 87:e minuten.

Förlusten innebär att United är kvar på nedflyttningsplats och har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher. Det går nog inte lättare av att Mitchell och Wilson lånats ut, även om det innebär mer speltid för några intressanta spelare hade den spetsen behövts.

Arsenal – Manchester United 4-0 (1-0)

United: Richardson; Olosunde, Riley, Warren, Williams; Sang (Burkart, 66), Redmond, Hamilton (Whelan, 78), Boonen (Barlow, 68); Bohui, Gomes


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS