Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Marsmatcherna spikade: Lördag, söndag, måndag

Vi har idag fått besked om när Premier League-matcherna i mars månad ska spelas. Detta är faktiskt en dag tidigare än utlovat!

För Manchester Uniteds del har tre av fyra Premier League-matcher valts ut för tevesändning i England.

  • Crystal Palace (b): United inleder mars med en måndagsmatch. Avspark 21.00 mot Crystal Palace den 5 mars.
  • Liverpool (h): Att det skulle bli lördagsmatch mot Liverpool var självklart med tanke på Champions League. Att tevebolagen skulle välja matchen var också självklart, likaså att det skulle bli den tidiga tiden. Lördagen den 10 mars klockan 13.30 är det som gäller.
  • West Ham (b): Bortamatchen mot West Ham ska enligt planerna spelas söndagen den 18 mars klockan 14.30. Om något av lagen går till kvartsfinal i FA-cupen, vilket får anses vara troligt, kommer den matchen emellertid att flyttas.
  • Swansea (h): Hemmamatchen mot Swansea ligger kvar på den klassiska tiden, 16.00 lördagen den 31 mars.

United har ytterligare en match i mars. Den 13 mars är det Champions League-retur hemma mot Sevilla.

Ikväll får vi så också besked om hur det blir med hemmamatchen mot Chelsea. Den matchen ska enligt planerna spelas den 25 februari. Om Chelsea går till final i ligacupen så måste den matchen emellertid flyttas.

Spelschemat i sin helhet »