Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Proffskontrakt för Dunne och Tanner

Manchester Uniteds två ungdomsspelare Max Dunne och George Tanner har skrivit på sina första proffskontrakt med klubben.

Max Dunne är en 18-årig mittback som är född och uppvuxen i Manchester. Han har den här säsongen gjort tio matcher för Uniteds U18-lag, en tuff och nickstark mittback med framtiden för sig. Dunne har inte varit helt ordinarie men startade i den senaste U18-matchen och lär få mer och mer speltid framöver.

George Tanner är desto mer framträdande. Den Blackpoolfödde Tanner inledde sin karriär som anfallare och ytter men har på senare år tagit ett kliv bakåt i planen och var en av U18s mest framträdande spelare förra säsongen då han gjorde 27 matcher som ytterback. Den här säsongen har det blivit 15 matcher, även om känslan är att Tanner inte varit lika bra den här säsongen, mycket på grund av Ethan Lairds framfart som ytterback.

Oerhört glädjande att två talangfulla spelare väljer att fortsätta sin karriär i Manchester United.