Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 14

Embed from Getty Images

Veckans lånekoll är något barskrapad. Vi rapporterade om måndagens matcher redan förra veckan och denna måndag finns det inte mycket att skriva hem om. Axel Tuanzebe och Timothy Fosu-Mensah får ingen speltid i respektive klubb, medan de båda utlånade målvakterna hade en tung helg. 

Dean Henderson, Shrewsbury

Spelade fulla 90 minuter då Shrewsbury föll med 1-0 mot Lincoln City i finalen av EFL Trophy (en turnering för lagen i League One och League Two). Målet kom redan efter 16 spelade minuter, ett mål Henderson inte kunde göra särdeles mycket åt. Henderson åkte på en riktig kyss i tionde minuten, men kunde tack och lov fullfölja matchen.

Regan Poole, Northampton

Ingen match för Northampton i helgen. Istället möter man Blackpool borta imorgon tisdag.

Sam Johnstone, Aston Villa

Efter en hållen nolla sist gick det sämre för såväl Johnstone som Aston Villa i helgen. Borta mot Norwich, som parkerar tio platser lägre ner i tabellen, blev det stryk med klara 3-1. Johnstone kan inte direkt lastas för något av målen, däremot sviktade annars pålitliga mittbacksduon Chester/Terry.

Axel Tuanzebe, Aston Villa

En som inte sviktade för Aston Villa var Axel Tuanzebe, han var nämligen inte med alls mot Norwich. Tuanzebe rapporterades vara redo för spel men fanns sedan inte med i matchtruppen. Inga rapporter om skada finns att tillgå.

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Timothy Fosu-Mensah verkar sitta fast på Roy Hodgsons bänk som bäst. På de fyra senaste ligamatcherna har det bara blivit ett kort inhopp. Mot Bournemouth satt han på bänken hela matchen. Resultatet 2-2 betyder en 17:e plats och fortsatt svettigt läge för Crystal Palace.

Embed from Getty Images

Matthew Willock, St Johnstone

Ny bänkplats, nytt inhopp för Willock. Denna gång med 20 minuter kvar att spela när St Johnstone fick oavgjort, 0-0, hemma mot Motherwell.

Andreas Pereira, Valencia

Efter ett tio minuter långt inhopp sist fick Andreas Pereira nöja sig med åtta minuter när Valencia slog Espanyol hemma med 1-0 på söndagskvällen. Pereira ersatte Goncalo Guedes som vänsterytter.

James Wilson, Sheffield United

Nej, det vill sig inte för James Wilson. Anfallaren är i spelskick efter skada, men fick bara ett tröstlöst inhopp på stopptid när Sheffield United förlorade med 3-2 borta mot Barnsley. Sheffield är serienia med fyra poäng upp till kvalplats med fem omgångar kvar.

Demetri Mitchell, Hearts

Knäskadad och ur spel.

Charlie Scott, Hamilton Academical

Charlie Scotts utlåning till Hamilton tenderar att vara en av de mer märkliga denna säsong. Scott fanns, före femte matchen i rad, inte med i truppen när Hamilton föll med 2-1 hemma mot Celtic.