Muss-podden: #146 ”Smalldini” (efter Shity och inför WBA)

I veckans avsnitt går vi igenom den skönaste segern denna säsongen, vi tar upp lyssnarfrågor och avslutar med att prata ytterst lite om den kommande matchen mot West Bromwich… ni hör Ramo sjunga i slutet också, inga konstigheter.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS