Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 15

Embed from Getty Images

Upprepning är kunskapens moder. Ibland känns det så i lånekollen. Det går bra för målvakterna, Axel Tuanzebe är skadad och James Wilson utfryst. Ungefär så är det den här veckan också. På pluskontot lägger vi att Andreas Pereira fick 21 minuter mot Barcelona. 

Dean Henderson, Shrewsbury

Efter finalförlusten i EFL-trophy förra veckan var Shrewsbury och Henderson tillbaka i seriespel. Det blev 0-0 borta mot Bradford i vad som får ses som en missräkning för Shrewsbury. Henderson höll nollan och förefaller ha gjort en bra match. I övrigt ryktas Stoke vara intresserade av Hendersons tjänster nästa säsong.

Regan Poole, Northampton

Inte med bland de 18 i matchtruppen när Northampton bortaslog Bury med 3-2 i lördags. Poole rapporteras ha varit sjuk och därför missat matchen.

Sam Johnstone, Aston Villa

Var i elden redan i fredags och höll då sin 19:e nolla för säsongen då Aston Villa tog en mycket viktig 1-0-seger hemma mot Leeds. Det verkar bli PL-kval i maj för Villa och Henderson.

Axel Tuanzebe, Aston Villa

Vristskadad, precis som John Terry, och inte med när Villa vann. Inga rapporter om när han kan tänkas vara tillbaka,

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Inte med i truppen när Crystal Palace föll tungt med 3-2 mot Brighton. Inga rapporter om skada, och Fosu-Mensah själv antydde inget på Twitter under veckan.

Matthew Willock, St Johnstone

Ingen match för St Johnstone under veckan som gick.

Andreas Pereira, Valencia

21 minuter. Det var vad Andreas Pereira fick mot Barcelona på Camp Nou i lördags. Barcelona vann med 2-1 i en match där Pereira återigen bytte av Goncalo Guedes som vänstermittfältare.

James Wilson, Sheffield United

Precis som senast fanns Wilson inte med i matchtruppen för Sheffield United. Det blev 1-1 mot Millwall och vi får helt enkelt konstatera att Wilson inte är bra nog för att spela boll i Sheffield som det är nu.

Charlie Scott, Hamilton Academical

Farsen fortsätter för Charlie Scott. Stod utanför matchtruppen för sjätte matchen i rad.

 

Res med oss till Manchester!