Sir Alex har lämnat intensivvården

På torsdagskvällen kom Manchester United med mycket positiva nyheter om Sir Alex Ferguson!

Sir Alex behöver inte längre intensivvård och kommer att fortsätta sin rehabilitering som patient på sjukhuset.

Hans familj har känt sig överväldigad av det stora stödet och lyckönskningarna men fortsätter att be om att få vara i fred då detta kommer att vara absolut nödvändigt under nästa steg i hans återhämtning.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS