Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uniteds nya tredjeställ har lanserats

Manchester United och Adidas har idag lanserat Uniteds tredjeställ för säsongen 2018/19. Tröjan är marinblå och ser ut exakt som spekulationerna har berättat.

Inspirationen för tröjan är det blå reservstället som United hade när klubben vann Europacupen för första gången i maj 1968.

Att notera är också att tröjan tillverkas med Parley Ocean Plastic, vilket innebär att den tillverkad av plats som har flutit upp från havet.

Det nya tredjestället går att förhandsbeställa i supporterklubbens shop.

Våra tankar om tredjestället

Marcus Beijar: Snyggt, stilrent. Inte tillkrånglat. Kul med detaljerna i guldfärg.

Johannes Johansson: En första spontan känsla är att det ser trevligt ut. Gillar den mörka tonen.

Rune Sørlie: Jag tycker den är snygg! Gillar den mörka blåtoningen med dom svarta elementen. Sen blir det snyggt med detaljerna i guld som matchar upp Chevrolets logga också.

Adam Fröberg: Personligen tycker jag att tröjan är väldigt fin. Den marinblå färgen ihop med gulddetaljerna och det nätta mönstret faller mig mycket i smaken. Gillar enkelheten, inte så mycket krusiduller utan en lagom clean matchtröja, helt enkelt.

Björn Appelgren: Väldigt snyggt! Snyggaste på länge. Mycket för att adidas-ränderna för en undanskymd tillvaro i samma färg som tröja och byxor. Chevrolet-loggan gör sig också bättre mot mörkblått än rött.

Kent Yxell: Det går för mycket i blåa nyanser tycker jag. Gillar inte blått – påminner om Stockport och dess omgivning!

Hemmatröjan för säsongen 2018/19 lanseras den 17 juli medan reservstället lanseras först den 18 september. Spekulationerna berättar att hemmatröjan är röd med stora svarta detaljer och att United för första gången kommer att ha svarta shorts på hemmaplan. Samma spekulationer säger att reservtröjan kommer att vara rosa.