Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 19

Embed from Getty Images

Säsongens sista lånekoll är här. Mest handlar det om två målvakter som kan vara på väg uppåt i det engelska seriesystemet. Lite handlar det också om en juniorspelare i Skottland. I övrigt är säsongen lagd till handlingarna för lånespelarna. 

Dean Henderson, Shrewsbury

Dean Henderson höll nollan över 180 minuter i dubbelmötet med Charlton i kvalet till The Championship. Shrewsbury vann med 1-0 såväl hemma som borta och är nu en seger från avancemang. Kvalfinalen spelas som brukligt på Wembley och där väntar antingen Scunthorpe eller Rotherham. Det första mötet där slutade 2-2. Kvalfinalen spelas den 27 maj.

Embed from Getty Images

Regan Poole, Northampton

Har avslutat säsongen.

Sam Johnstone, Aston Villa

Vaktade Villas mål och höll nollan i den första av två matcher mot Middlesbrough i Premier League-kvalet. Aston Villa vann med 1-0 borta och skaffade sig ett bra utgångsläge inför returen på tisdag. Derby besegrade Fulham med 1-0 i det andra matchparet. Kvalfinal på Wembley den 26 maj.

Embed from Getty Images

Axel Tuanzebe, Aston Villa

Inte med i Villas trupp i mötet med Middlesbrough. Skadad.

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Ställdes utanför laget i Premier League-avslutningen på söndagseftermiddagen. Crystal Palace vann med 2-0 West Bromwich.

Demetri Mitchell, Hearts

Efter två raka matcher från start efter skada fick Demetri Mitchell stå över säsongsavslutningen mot Kilmarnock efter en lättare smäll. Hearts föll med 1-0 på bortaplan och slutade sexa i den skottska ligan.

Matthew Willock, St Johnstone

Missade St Johnstones säsongsavslutning på grund av lättare skada. Det blev 1-1 mot Ross County och en slutlig åttondeplats för St Johnstone i den skotska ligan.

Andreas Pereira, Valencia

Har av allt att döma spelat färdigt för säsongen. En muskelskada stoppade Pereira i helgen mot Girona (Valencia vann med 1-0) och enligt rapporterna hinner han inte bli frisk till säsongsavslutningen mot Deportivo inkommande söndag.

James Wilson, Sheffield United

Har avslutat säsongen.

Charlie Scott, Hamilton Academical

Det krävdes en betydelselös sista omgång för att Charlie Scott skulle få lite mer speltid. Det blev 57 minuter på det centrala mittfältet när Hamilton föll med 3-0 mot Motherwell. Hamilton klarade livhanken i ligan tack vare bättre målskillnad än Partick Thistle.

Res med oss till Manchester!