Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Joe Riley klar för Bradford

Reservlagsspelaren Joe Riley lämnar Manchester United. Riley kommer att fortsätta karriären i League One-laget Bradford City, där han har signerat ett tvåårskontrakt.

Joe Riley gjorde två a-lagsmatcher för United, båda under skadekrisen våren 2016. Den 22 februari var han inhoppare mot Shrewsbury i FA-cupen och tre dagar senare spelade han från start i hemmamatchen mot Midtjylland i Europa League.

I januari förra året gick Riley till Sheffield United på ett halvårslångt lån. Efter bara två matcher blev han dock axelskadad och lånet avbröts. Därmed står 21-åringen per dags dato på fyra seniormatcher.

Den gångna säsongen var Riley lagkapten för reservlaget. Någon riktig chans att slå sig in i Uniteds a-lag hade han väl egentligen aldrig. Att han går till en League One-klubb vittnar om vilken nivå han ligger på.

”Manchester United har varit mitt hem, min familj de senaste 15 åren. Det är varje pojkes dröm att spela för den här klubben och jag kan stolt säga att jag har lyckats med det. En dag jag alltid kommer att minnas, 16-02-22,” skriver Riley på Twitter.

Vi önskar Joe Riley lycka till i den fortsatta karriären!