Glad midsommar

Alla vi som är involverade i Muss vill passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas att ni får en fantastisk dag med god mat, lagom med dryck och härligt umgänge.

Idag midsommarafton kommer vi inte göra mer än det här, men imorgon är vi tillbaka med nyhetssvep och VM-kolumn. Skulle det ske något revolutionerande så dumpar vi förstås nubben och kastar oss på närmaste dator, men med tanke på att Fred presenterades igår räknar vi iskallt med en lugn midsommar.

Vi lämnar er med sommarhälsningar från några av de Unitedspelare som inte spelar VM.

View this post on Instagram

Halong Bay 🇻🇳 #vietnam

A post shared by Chris Smalling (@smalling) on

View this post on Instagram

Tourist 😎

A post shared by Daley Blind (@blinddaley) on

View this post on Instagram

Holiday time ☀️ 🙌🏼

A post shared by JP 40 (@joelpereira1) on

View this post on Instagram

📍Ibiza

A post shared by Luke Shaw (@lukeshaw23) on

View this post on Instagram

👉🏼👉🏼 soy de Aita y lo sabes !! 😄❤️

A post shared by Ander Herrera (@anderherrera) on

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2018 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS