Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Muss-vloggen är tillbaka!

Snart är det PL-premiär och då är så klart även Muss-vloggen tillbaka, dock med vissa förändringar. I år kommer Muss-vloggen att köras på månadsbasis och inte efter varje match som förra året. Ambitionen och syftet är att på ett mer fördjupande sätt sammanfatta föregående månads spel och händelser kring United.

Om inte annat anges är sändningstid satt till den första måndagen i varje månad, klockan 20:30. Observera att sändningstiden är när vi har ambition att sända. Vissa månader kommer vi med all säkerhet flytta sändningen till någon annan dag, exempelvis om United skulle ha måndagsmatch eller dylikt. Vi kommer i god tid före varje sändning gå ut på Facebook och meddela när komma sändningen äger rum, så håll koll på vår sida.

Säsongens första sändning går av stapeln den 6 augusti klockan 20:30, då kommer Björn Appelgren och Gustav Brinck-Larsen att sammanfatta försäsongen och blicka framåt mot premiäromgången i PL.

För att inte missa någon Muss-vlogg, följ Manchester United Swedish Supporters på Facebook.

Muss-vloggen startades förra året och uppskattades för att formatet med Facebook Live öppnade upp för aktivt deltagande hos de som tittade. Vi hoppas att ännu fler vill engagera sig i år. Och om du vill vara med som gäst i Muss-vloggen är det bara att höra av sig till marknad@muss.se.