OFFICIELLT: Tuanzebe lånas ut till Aston Villa

Manchester United har bekräftat att Axel Tuanzebe, 20 år, kommer att spendera hela kommande säsong i Aston Villa på lån. Birmingham-klubben spelar sedan ett par år tillbaka i The Championship, den engelska andradivisionen. 

Axel Tuanzebe anses av många vara en av Uniteds absolut största talanger. Mittbacken spenderade våren 2018 på lån i Aston Villa, och återvänder nu alltså till samma klubb för hela den kommande säsongen.

Många ville och/eller hoppades på att Tuanzebe skulle få en chans att konkurrera om platserna i laget den här säsongen, men så blir alltså inte fallet.

Vad som är positivt är att den unga engelsmannen nu får garanterad speltid i en miljö han uppenbarligen känner sig bekväm i. Förhoppningsvis kommer han tillbaka om ett år som en än bättre spelare och med än mer erfarenhet än tidigare.

Stort lycka till, Axel!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS