Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

OFFICIELLT: Tuanzebe lånas ut till Aston Villa

Manchester United har bekräftat att Axel Tuanzebe, 20 år, kommer att spendera hela kommande säsong i Aston Villa på lån. Birmingham-klubben spelar sedan ett par år tillbaka i The Championship, den engelska andradivisionen. 

Axel Tuanzebe anses av många vara en av Uniteds absolut största talanger. Mittbacken spenderade våren 2018 på lån i Aston Villa, och återvänder nu alltså till samma klubb för hela den kommande säsongen.

Många ville och/eller hoppades på att Tuanzebe skulle få en chans att konkurrera om platserna i laget den här säsongen, men så blir alltså inte fallet.

Vad som är positivt är att den unga engelsmannen nu får garanterad speltid i en miljö han uppenbarligen känner sig bekväm i. Förhoppningsvis kommer han tillbaka om ett år som en än bättre spelare och med än mer erfarenhet än tidigare.

Stort lycka till, Axel!