Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Damlagets trupp och spelschema nu på hemisdan

Manchester United skaffade sig inför den här säsongen ett damlag. Det var egentligen alldeles för sent. Men bättre sent än aldrig.

Under sommaren har vi fått besked om damlagets trupp och damlagets spelschema. Både truppen och spelschemat går numer att hitta här på Muss.se. Dessutom har vi upprättat enkla spelarprofiler för samtliga spelare i laget, något vi nära nog är ensamma om på internet.

DAMLAGETS SPELARTRUPP

DAMLAGETS MATCHER

Sidorna hittar du förstås också via menyn på hemsidan. Kortlänkarna muss.se/damlaget och muss.se/dammatcher funkar också!

Damlagets matcher har vi förstås också adderat till vår Unitedkalender, som du via Google Calendar enkelt kan addera till din egen kalender (innehåller tre kalendrar – en för herrlaget, en för damlaget och en för ungdomslagen – så att du kan välja vilka matcher du vill ha i din kalender).