Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nya andrastället lanserat

Två veckor efter säsongstarten väljer Manchester United och Adidas att lansera årets andraställ. Tröjan blir, precis som det framkom i förhandsspekulationerna, rosa. Tröjan kommer till försäljning via Uniteds hemsida och Adidas den 13 september. 

De långt gångna spekulationerna om att Manchester Uniteds reservställ säsongen 2018/19 skulle vara rosa till färgen bekräftades av klubben och tröjleverantören Adidas under tisdagseftermiddagen. Tröjan blir, av de bilder som släppts, ljusrosa medan de klassiska ränderna från Adidas på axlarna och ärmsluten går i en mörkare kulör. Detaljerna på tröjan, det vill säga leverantörens logo, klubbemblemet och sponsorerna färgläggs i svart.

Tröjan kommer till försäljning den 13 september via klubbens hemsida, den egna fanshopen och via Adidas egna sidor.

Våra åsikter om bortatröjan

Vad tycker du om Uniteds nya bortatröja?

Mikael Österdahl: Jag var väldigt förtjust i den första designen som läckte, med en starkare rosa nyans och fler svarta detaljer. Den det blev är jag mindre förtjust i. Rosa hör givetvis hemma på en fotbollsplan men i min värld borde du inte få ha rosa som reservställ om du har rött på hemmaplan.

Sarah Svensson: Jag gillar det! Jag gillar särskilt att de tagit bort de svarta detaljerna som vi såg var med i den första designen som läckte. Nu är den mer clean och gör en subtil flört mot lokaltidningens tidigare sportsidor, om jag förstått det hela rätt. The Pink is back!

Marcus Beijar: Fullt godkänt, även om jag är lite besviken på att man fegade lite och valde en ljusare färg än det spekulerades i. Man tar ut svängarna mer än med tredjestället och det ska man ha cred för.

Adam Fröberg: I grunden gillar jag matchstället, även om jag tycker att designen kunde varit något snyggare. Tror att stället kan se mycket bra ut på planen om inte annat.

Ibraheem Alsalman: Gillar den skarpt. Nytänkande och fräsch!

Lisa Larsson: Skitsnyggt, älskar det! Rosa är hur fint som helst och jag väntar på att köpa årets tröja bara för att få den rosa.

Gustav Brinck-Larsen: Den blir årets köp, det säger väl det mesta. Gillar den oerhört mycket.