Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba kan lämna; Fellaini skadad; bortamålsregeln tas bort?

Landslagsuppehåll fortsätter och idag får vi läsa om rykten gällande Paul Pogba som säger att han stänger inga dörrar för eventuell flytt. Detta samtidigt som Fellaini tvingas lämna återbud till landslaget på grund av en skada. Det och mycket mer i dagens nyhetssvep.

Pogba kan lämna

The Mirror skriver idag att Paul Pogba gav inga garantier på att han kommer att stanna i Manchester United. Detta efter att han under sommaren ryktades intensivt till Barcelona. Samtidigt valde han att poängtera att relationen mellan honom och José Mourinho är fortsatt god.

”Det snackades mycket under sommaren och det var bara snack. Jag har kontrakt i Manchester. Min framtid är just nu med United men ingen vet vad som kommer hända de kommande månaderna”.

Angående relationen med Mourinho sa han så där:

”Vi har en ren professionell relation mellan en tränare och en spelare. Inget mer. Men jag garantera en sak och det är att jag kommer ge 100 procent i varje match, oavsett vad. Jag kan inte säga mer”.

The Mirro skriver vidare att Mourinho och Pogba har haft ett möte där de bestämde sig att skjuta upp fransmannens framtid till sommaren åtminstone.

Bortamålsregeln i Champions League diskuteras

Regeln som har funnits sedan 1965 kommer nu att utredas av Uefa. Detta efter att storklubbarna som Manchester United, Real Madrid och Juventus uttryckt en önskan om en förändring.

”Tränarna tycker inte att det är lika svårt att göra mål på bortaplan som förr i tiden. Därför tycker de att regeln ska ses över och det är det vi kommer att göra, säger Uefas vice generalsekretare Giorgio Marchetti”, enligt SVT.

”De anser att situationen i fotbollen har förändrats, och att vikten av bortamål inte är samma som för många år sedan då regeln introducerades”, säger Marchetti.

Transferfönstret var en annan punkt som diskuterades. Enligt Marchetti vill tränarna att fler ska följa England och Italiens exempel, och stänga fönstret innan ligan drar i gång, enligt SVT.

Fellaini skadad

Marouane fellaini har dragit på sig en skada och tvingas lämna återbud till Belgiens matcher mot Skottland i den nya turneringen Nations League samt träningsmatchen mot Island. Det är oklart vad det är för skada och hur länge mittfältaren blir borta.

Valencia höjer biljettpriserna

Manchester United har som bekant lottats mot La Liga-laget Valencia och kommer att åka till Mestalla i december för att möta dem där. Nu har det spanska laget gått ut och meddelat att man har höjt priserna till matchen för de som vill stötta United på plats. Just nu kostar en biljett £76, det vill säga cirka 800kr.