Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba: anfall, anfall, anfall; Sanchez lider

Paul Pogba har uppmanat Manchester United till att anfalla mer, speciellt när de spelar på Old Trafford. I samma intervju ber han fansen att ha mer tålamod med Alexis Sanchez.

Dessutom vankas det en ny match imorgon, tisdag. Då möter United Derby i Carabao Cup hemma på Old Trafford.

Paul Pogba: Vi måste anfalla mer

I en intervju med the Guradian har fransmannen gått ut och uppmanat United att de måste anfalla mer när det är hemmamatch. Detta för att ta tillbaka rädslan för motståndarlagen att besöka Old Trafford.

”Det är sant att vi kanske skulle ha visat mer hunger. Och det är sant att vi kanske skulle ha visat bättre attityd och spelat bättre mot Wolves. När vi spelar hemma måste vi anfalla, anfalla och anfalla mer, för det här är vår plan, det ska vara läskigt att komma hit för motståndarlagen.”

”Jag tror att våra motståndare blir rädda när de ser Manchester United anfalla. Vi har haft tre matcher hemma den här säsongen och tagit fyra poäng, det är inte bra.”

I samma intervju ber Paul Pogba fansen att ha tålamod med Alexis Sanchez som har haft det tufft under inledningen av säsongen. Han står hittills på noll mål och fått ta emot mycket kritik på sistone.

”Han spelar inte dåligt. När man flyttar från ett lag som spelar på ett sätt som Arsenal gör och går till ett lag som spelar på det sätt United gör så måste man få tid att smälta in. Det alla måste veta om Alexis är att han jobbar riktigt hård varje dag.”

Domare till Derby klar

Imorgon, tisdag börjar Manchester Uniteds resa i Carabao Cup. Det med ett möte mot Championship-laget Derby County hemma på Old Trafford. Nu har det engelska fotbollsförbundet (FA) gått ut med vem som kommer döma matchen.

Det blir 35-årige Stuart Attwell som kommer blåsa i pipan och som kommer se till att spelarna förhåller sig till regelboken.

Sista gången han dömde United var den 3 februari 2018 då man mötte Huddersfield på Old Trafford. En match som slutade i vinst med 2–0 efter mål av Romelu Lukaku och Alexis Sanchez. Vi får hoppas på en liknande historia imorgon.

Embed from Getty Images

Fotnot: matchen mot Derby visas på Eurosport player med start 21.00, svensk tid. 

Statistiken som ingen i United vill se

Under de senaste fyra ligamatcherna har United gjort fem mål under första halvleken och släppt in noll. Däremot har man gjort noll mål och släppt in fem under andra halvleken. Om det är ett sammanträffande eller något annat får stå oklart. Men statistiken ljuger inte och det är ett oroväckande moment. Det väcks många frågor, viker laget sig mentalt?