Manchester United – Leicester City uppskjuten

Manchester Uniteds damer skulle idag ha mött Leicester City på bortaplan. På grund av helikopterolyckan efter Premier League-matchen mellan Leicester och West Ham igår har matchen dock ställts in.

Helikoptern som kraschade tillhörde Leicesters ägare, Vichai Srivaddhanaprabha. Det är i nuläget inte bekräftat vilka som var med på helikoptern och vi avstår från alla former av spekulationer kring vad som kan ha hänt.

Nytt speldatum för matchen meddelas senare.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS