Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pochettino favorit att ta över; Nilsson Lindelöf hyllas

Tottenhams Mauricio Pochettino uppges vara aktuell för Manchester United om José Mourinho får sparken. Detta samtidigt som Alexis Sanchez ryktas till franska PSG.

Mauricio Pochettino till Manchester United:

Det är The Telegraph som skriver att argentinaren är aktuell för Manchester United om José Mourinho skulle få sparken. Tottenham uppges vara oroliga att tappa Pochettino speciellt om klubbar som United och Real Madrid skulle knacka på. Källor till Telegraph säger att Mauricio Pochettino har lovat klubben att han inte kommer att lämna klubben mitt i en säsong. Hans ambition är att leda laget när den nya arenan invigs.

Tidigare valde han att ignorera Chelseas intresse för honom genom att skriva under ett nytt långtidskontrakt med Spurs på fem år.

Just arenafrågan uppges vara en huvudorsak för Londonklubben. Pochettino visade sitt missnöje med förseningen innan måndagens match mot Manchester City. Han kritiserade bland annat gräsmattan och att det dröjer ett par månader till innan man får en hemmaplan. Han påpekade samtidigt att han förväntas få mer pengar till spelarvärvningar när de väl flyttar till den nya arenan.

Alexis Sanchez till PSG?

Det är ingen hemlighet att Manchester Uniteds januarivärvning hittills varit en stor besvikelse. Alexis Sanchez har inte alls fått till det i klubben och har under senare tid varit petad och utanför truppen.

Nu skriver ESPN som hänvisar till The Sun att PSG kommer göra ett försök för att locka över Sanchez till Paris. PSG hoppas få honom antingen gratis eller till hyfsad billig pris. Detta med tanke på hans höga lön i Manchester United som just nu ligger på 500 000 pund i veckan.

Embed from Getty Images

Victor Nilsson Lindelöf imponerar

Mittbacken har stått för ett par fina insatser under oktober. Nu belönas han med en nominering till “månadens spelare” i Manchester United. De andra nominerade är Paul Pogba och Anthony Martial. Vinnaren brukar avslöjas i början av november.

Och idag fyller vår egen Marcus Rashford 21 år. Vi säger grattis och blickar tillbaka mot hans avgörande mot Manchester City 2016.