Willie Kirk klar för Everton

I lördags blev det klart att Manchester United Womens assisterande manager Willie Kirk lämnar klubben för att istället ta över som manager för Everton Ladies. Kirk, som bland annat nått framgångar med Hibernian Ladies och Bristol City, och utsetts till Woman’s Football Manager of the Year i Skottland, har varit en viktig del i det nystartade United-lagets framgångar och kommer bli svår för klubben att ersätta.

 

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS