Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Muss.se önskar God jul

Vi på Muss.se önskar alla Unitedfans en God jul. Efter ett på många sätt ganska trist år får vi fira jul med en klubblegendar som manager, en storseger i hans första match och ett riktigt stort hopp om två segrar även i mellandagarna. Manchester United kunde knappast ha valt att ge sina fans en bättre julklapp.

Du vet väl förresten att den bästa julklappen Du kan ge ett Unitedfan är att bli medlem i supporterklubben?

God jul från Manchester

Uniteds spelare verkar ha släppt ned axlarna ett par nivåer under veckan som gick, och segern mot Cardiff gjorde inte saken sämre.

Både de Gea och Lindelöf lade upp den här bilden på lördagskvällen, de Gea dock med en julhälsning därför vann han prestigekampen att få bli publicerad här.

 Julklappar

Vi tänker att vi också skall dela ut julklappar till ett par spelare

David de Geas julklapp går, precis som 2015, till hans flickvän Edurne. Och precis som då blir hennes julklapp att hon förälskar sig i Manchester, med tanke på att hennes pojkvän skall spela fotboll där i 10-15 år till och sedan lära ut framtida Unitedmålvakter hur man blir lika bra som han.

Victor Lindelöf får en dag med Nemanja Vidic och utvecklas på så sätt till Rio Ferdinand 2.0.

Romelu Lukaku bjuds på ett gratisår med viktväktarna och blir deras första medlem som enbart vill tappa muskler.

Paul Pogba fick Ole Gunnar Solskjaer, det får han vara mer än nöjd med. Detta var troligen också den bästa julklappen Andreas Pereira och Fred kunde få, men det vet de inte än.

Eric Bailly får byta sittplats i omklädningsrummet i förhoppning att hans nuvarande granne Phil Jones inte skall fortsätta smitta honom med sin skadebenägenhet.

Marouane Fellaini får tillbaka sitt fluffiga hår och undviker på så sätt att bli helt bortglömd av alla människor, sin mor inkluderat.

Och slutligen får Mason Greenwood en startplats i FA-cupen mot Reading. Som tack gör han två mål och två assist.

God jul