Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Salmon till Sheffield; Damerna tillbaka på söndag

På fredagseftermiddagen blev det klart att Manchester Uniteds unge forward Ebony Salmon kommer spendera resten av säsongen på lån hos Sheffield United.

Salmon värvades, precis som resten av damernas trupp, till United i somras. Hon är blott 17 år gammal, och slog igenom i Aston Villa under förra säsongen där hon gjorde sju mål. Konkurrensen i United har dock varit för tuff för talangen, och hon har ännu inte debuterat för klubben, därför blir det nu utlåning till Sheffield United som ligger sjua i samma liga som United.

Damerna tillbaka på söndag

Den 13 december var senast vi fick avnjuta en match med Uniteds damlag, men på söndag är det dags igen. London Bees, som United slog med 5-0 i höstas, kommer på besök till Leigh Sports Village.

Matchen startar 15.00 svensk tid, och visas på MUTV.

Arnot och Smith till landslaget

Kirsty Smith och Lizzie Arnot har båda två tagits ut till Skottlands landslag. Laget skall spela träningsmatcher mot Norge och Island senare i januari. Båda två har varit med i landslaget vid ett flertal gånger tidigare.